Koningsdag 2024 BeleefObstakelMudrun

Mudrun op Koningsdag

We starten op Koningsdag 27 april met een nieuwe activiteit voor de kinderen, die we samen met Stichting De Beleefplekke organiseren: de BeleefplekkeObstakelMudrun! Deze activiteit wordt muzikaal omlijst door de Iesselbloazers.

We maken voor jullie een parcours, dat jullie zo snel mogelijk moeten afleggen in één of meerdere rondes (dat is afhankelijk van het aantal aanmeldingen).  Voor kinderen zonder zwemdiploma hebben we een iets afwijkende route.

Jullie en jullie fans (ouders en ander publiek) zijn van harte welkom om 9.45 uur op de Beleefplekke in Veessen. Deze natuurspeelplaats bevindt zich achter de camping de Tesseplekke, Hogeweg 17 in Veessen. Kom zoveel mogelijk op de fiets (via het fietspad). Auto's kunnen worden geparkeerd bij Vevo. De route naar de Beleefplekke loopt via het fietspad (en niet via de camping).

Wie weleens bij de Beleefplekke heeft gespeeld, weet dat je daar lekker vies kan worden. Neem daarom schone kleren en een handdoek mee. Douchen en omkleden kan na afloop van de run bij Vevo. Daar zal ook de prijsuitreiking plaatsvinden. Als het echt slecht weer wordt, zullen we een alternatief programma aanbieden.

Alle kinderen van de basisschool kunnen meedoen, na opgave via aanmelden@oranjecomitevvm.nl onder vermelding van je naam, leeftijd en of je beschikt over een zwemdiploma. Doe dit voor 15 april 2024.

We hopen op een grote opkomst, zodat we er echt een feest van kunnen maken!

Jij doet toch ook mee?

Stuur een mail met je naam en je leeftijd.

(en of je beschikt over een zwemdiploma)

de beleefplekke

Koningsdag 27 april

De BeleefplekkeObstakelMudrun

De Beleefplekke

Hogeweg 17 in Veessen

Ingang via fietspad

Spelregels

Later meer...

Wil jij dit toffe event sponsoren?