Word vrijwilliger Jouw hulp is heel hard nodig!

Doe gezellig mee

Ieder jaar organiseren we meerdere activiteiten. Dit is alleen mogelijk met de hulp van onze vrijwilligers. Dorpsbewoners die zich betrokken voelen bij het culturele leven van Veessen, Vorchten en Marle en tijd vrijmaken om mee te helpen en zich daarmee belangeloos inzetten.

Het Oranjecomté VVM is gezegend met een gezellige groep trouwe vrijwilligers die zich elke keer volledig inzet om alle evenementen tot een succes te brengen. Ze helpen mee op alle fronten, zowel voor, tijdens als na een evenement. Waarvoor we hen heel dankbaar zijn. 

Ondanks dat al veel vrijwilligers meehelpen, hebben we jouw hulp ook heel hard nodig! Vele handen maken tenslotte licht werk.

Vrijwilliger tijdens zeskamp
Oranje pijl naar rechts

Helpen kan op veel manieren! Er is altijd een rol die bij je past

Je kan helpen in het horeca team of met het op- en afbouwen van de zeskamp en allerlei taken daar tussenin. Er is altijd wel een rol die bij je past. Heb je vragen? Stuur een mail met naam,  adresgegevens en telefoonnummer naar info@oranjecomitevvm.nl

Nieuwsgierig geworden en wil je jouw steentje bijdragen als vrijwilliger? Meld je dan aan!

Bestuurslid gezocht

Ben je een kei in organiseren? Wil je wat betekenen voor je gemeenschap? Kom ons dan versterken als bestuurslid in het Oranjecomité VVM. Vraag naar mogelijkheden.